2012. december 14., péntek

12. fejezet: Decisions


12.fejezet: Decisions


Név választás, hmm.. segítség kell, hisz tökéletes leszel, a nevednek is annak kell lennie…

Louis ébredt föl hamarabb, és igen, azt mondta tegnap, hogy Lena mosolygós arcára a legjobb kelni, ám volt abban valami békés és gyönyörű Lena arcában, mikor aludt. Persze mindig gyönyörű volt, de most mintha minden gondot eltűntettek volna róla, és ez Lena valója. Bár érezte, hogy amikor Lena vele van, Lena kiegyensúlyozottabb, de látta már összetörve, és azt soha nem akarja újra látni.

Szétesni könnyű, és önmarcangoló életet élni sem nehéz, a sírásról már nem is beszélve. De kihúzni magunkat, túllépni a hibán és továbbmenni? Na ez az, ami baromi kemény meló, viszont nagyon megéri.

Lena is ébredezni kezdett lassan, és az, hogy még mindig Louis ölelésében volt, az valami csodálatos volt számára, hát még az, amikor belenézett a mosolygós kék szemeibe…Lena szerelmes lett.


Néha elpazaroljuk a szavakat és a pillanatokat, és nem fordítunk időt arra, hogy olyanokat kimondjunk, amik a szívünkben vannak.

Vidáman csináltak maguknak reggelit, és ugyanolyan jó hangulatban fogyasztották is el azt.
Aztán eljött a délután, és Louis-nak mennie kellett, hisz Paul-nak mégsem mondhat nemet… Így hát ebéd után nem sokkal elbúcsúzott Lena-tól, és a stúdió felé vette az irányt.

Becsukhatod a szemed azok elől a dolgok elől, amiket nem akarsz látni, de a szívedet nem csukhatod be…

Eközben Mario már ki is tervelte a bosszút, ugyanis kiderítette kik ezek a fiúk, akikkel Lena találkozgat, különös gondot fordítva Louis-ra. Kiderítette köztük azt is, hogy bizony párkapcsolatban él. Először arra gondolt, hogy megmutatja Louis barátnőjének a dolgokat, de azzal nagyjából Lena-nak tenne jót, így arra jutott, csapdába csalja Lena-t. Csak ki kell várnia a megfelelő időpontot…

Hiszem, hogy bármit is teszünk az életünk során, akár jót, akár rosszat, azt végül mindig visszakapjuk valahogy. De a megátalkodott gonoszságot kamatostul.

Miután vége lett a fiúk próbájának, Harry és Louis elmentek sétálni, hogy Louis tanácsot kérjen barátjától.
Louis mindent elmesélt ismét Harry-nek, és reménykedett, hogy a kis göndörnek lesz valami hasznos tanácsa, mint általában.
Harry azt javasolta barátjának, hogy –akármennyire is nehéz, de véget kell vetnie a kapcsolatának Eleanor-ral, hiszen még a vak is látja mennyire oda van Lena-ért, ahogy azt is, hogy Lena mennyire oda van a fiúért.


" Mindenki keres valamit. Valamit, ami mindent teljessé tesz. Ezt a legkülönösebb helyeken találod meg; a szerelmed szemében, a legmélyebb barátságokban, mások szavaiban.. egy egyszerű szó képes megnevettetni vagy megríkatni. Mikor megtalálod ezt a különleges dolgot, repülni fogsz-szárnyak nélkül

Louis elgondolkozott, és ismét be kellett látnia: Harry-nek teljesen igaza van. Nincs mit tennie. Akármennyire is tiszteli, és szereti Eleanor-t, ez már nem szerelem.
Mindenkinek ki jár a boldogság, és Louis azt érzi, hogy Lena akkor lenne boldog, ha vele lehetne, Louis színt úgy, ráadásul ha Lena boldog, az már plusz pont, és Eleanor is megérdemel egy olyan fiút, aki szerelmes belé, és boldoggá tudná tenni. Louis már nem érzi magát képesnek arra, hogy teljesen boldoggá tegye Eleanor-t…


Az ember sohasem tudhatja, kivel hozza össze a sors, vagy hogy egy egyszerű döntés - hogy a sarkon jobbra fordulunk vagy balra - néha mindent megváltoztat. Van úgy, hogy a választásaink nem számítanak. Máskor... egészen váratlan helyzetekbe sodorhatnak.

És Mario-nak most jött el a bosszú ideje…

Sziasztok! :)
Éés íme az új rész, remélem tetszik! :))
Nagyon nagyon nagyon köszönöm a 6 rendszeres olvasót! *-* <33
Várom a véleményeket, és a további olvasókat! ;)
xoxo <3

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    ..most is remek lett ez a rész..egyszerűen imádom a blogodat és ááá...erre nem lehet semmi rosszat mondani..már csak az lenne a legjobb,ha minden nap vagy 2. nap hoznál új rész..Várom a novelládat és a következő részt :D puszi xx

    VálaszTörlés
  2. szia:)
    haha:D köszi :))
    A novellámat beneveztem egy versenyre, és csak miután lett eredményhírdetés, azután merem kirakni:D De egyébként az is Louis-os lett:) És most kezdtem el írni egy Niall-eset.:)
    Igyekszem vele, de szerintem leghamarabb márcsak szerdán lehet, de aztán lehet ügyes leszek, és egesztelésként felteszek valamit holnap ;)
    puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..Király..Remélem nagyon jó eredményt fogsz elérni a versenyen,mert szerintem/és gondolom sok mindenki szerint is./ tehetséges vagy. Várom a Niall-eset is. Remélem holnap felrakod,még ha egy kis részletet is..Puszi :) xx

      Törlés